Pengikut

Rabu, 26 Mac 2014

salam takziah mh370

salam takziah mh370....
akuh bukan nak aktif balik dalam blogging....
cuma nak menyatakan aku tersentuh akan kejadian yang menimpa negara kita baru-baru neh...akuh memohon maaf  sekiranya video ini menambahkan kesedihan dihati tapi bukan niatku untuk suka-suka....specless..x tau ape reaksi berita yang mengejutkan....sebagai insan biasa hanya mampu panjatkan al-fatihah.....
sangat tersentuh....

17 ulasan:

  1. lama tak singgah sini.. harap sihat selalu..

    takziah kepada keluarga mangsa MH370.. sedih sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah sihat jer sis.....sebak rasenya..cuma sy membayangkan kalau terjadi kat ahli keluarga sy sendiri pasti x terungkap betapa pilunya hati...semoga ahli keluarga mereka tabah dalam menghadapi dugaan ini...thanx singgah ye sis...

      Padam
    2. betul tu, semoga mereka terus tabah menghadapi ujian dari Allah..

      harap lepas ni aktif la berblog.. ada beberapa orang rakan blog, blogger ska (fais), zara pun dah senyap tanpa berita..

      Padam
    3. insyAllah x kot...lagipon dalam keadaan sy yang sentiasa marah x mungkin sy nak aktif balik....sy sibuk ngan life sy...alhamdulillah...bagik jer kat orang yang betul-betul bleh aktif dalam blog....heheheh...semoga sis suksesss ya!!!!chayuk!!!!

      Padam
  2. sangat touching, moga seluruh waris mangsa pesawat tabah dan tenang. cakap mungkin senang kan. yag memikul itu lagi berat rasanya. dari jauh hanya doa mampu dititipkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh sis....hanya itu yang terbaik yang kite boleh lakukan...insyAllah....thanx sudi menatap video neh....

      Padam
  3. alfatihah...semoga keluarga mangsa diberi kekuatan,insyaAllah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyAllah....semoga mereka diberi kekuatan oleh Allah untuk menghadapi dugaan ini...insyAllah...

      Padam
  4. takziah pd keluarga mrk...dan semoga tabah hendaknya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. semoga mereka tabah dah kuat hadapi dugaan neh hendaknya....thanx sudi singgah menatap video neh...

      Padam
  5. akak singgah...lama tak dengar kbar..:)
    dik sihat

    BalasPadam
  6. alhamdulillah sihat.....ok jer kat sineh...thanx singgah....

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, sihat ke? Nampak saja nama P#eoniX di kotak komen Miz Aiza saya terus klik. Sebab dah lama tak muncul kan. Ingat saya lagi ke? hehehe

    Takziah kepada mereka. Moga tabah menghadapinya.

    BalasPadam
  8. wa'alaikumsalam...sihat jer...bro sihat jugak ker??thanx sebab sudi singgah walaupon rasenya ini entry terakhir dari sy....thanx bebanyak!!!

    BalasPadam
  9. Wallahu khairun makirin.. dan sesungguhnya perancangan Allah itu lebih besar
    Takziah kepada keluarga2 MH370

    BalasPadam
  10. Suatu hari nanti aku harap akan kembali jugak mereka semua ni..InsyaAllah.
    Btw aku teringat dekat kau sebab tu cari balik. Apa-apa pun kau buat, buatlah yang terbaik.

    BalasPadam
  11. hai CP singgah sini, ada buat blog review untuk phoenix, btw, happy blogging, singgah2 tengok dah berwajah baru, kalau sekali sekala on9 mai la melawat CP ni kalau sudi... :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2015/08/11-blog-review-mai-singgah.html

    pasal MH370 ni entahlah tatau nak komen pape sebab berita duka ni dah memang sakit dah tapi yang lebih sakit apabila peristiwa hitam ni dijadikan bahan permainan...semoga keluarga terus tabah sebab CP tau ramai lagi yang masih berharap termasuklah CP supaya mereka yang terlibat tu selamat...

    BalasPadam

2,3 kucing siam,
maner nak same si kucing parsi,
lantak korang lah nak komen ke x nak....

jom tengok!!!

jom singgah yang lain....