Pengikut

Khamis, 12 September 2013

gembira hadirnya korang....

salam satu malaysia!!!!
ari neh aku nak beritahu kat korang sume yang aku gembira hadirnya korang dalam hidup aku walaupon kite x saling mengenali namun banyak jugak kenangan yang aku simpan untuk meniti hari-hari terakhir aku sebagai blogger....banyak juga yang aku belajar dari setiap orang yang pernah rapat dengan akuh...
dan banyak jugak yang aku mengerti tentang kehidupan seorang blogger walaupon aku sebelom neh hanya suke-suke...tapi,disebabkan sokongan korunk yang x berbelah,bagik aku semangat bile aku tersungkur menyebabkan aku tekad untuk suntik semangat blogger lain jugak...dengan cara ini dapatlah aku membalas budi korang walaupon aku punye jase x besar mana berbanding ngan jasa korang kat aku....kerana terlalu menghargai setiap kata-kata korang yang ikhlas...aku pon nak ikhlas jugak.....namun,aku hanya manusia kerdil yang hanya punya cita-cita....bile mane kawan-kawan aku post entry yang berunsur membantu mereka yang kurang bernasib baik terdetik juga satu hari nanti aku nak juga bantu walaupon bukan sekarang.....aku cuba buat yang terbaik dengan menggunakan medium blogger dengan harapan setinggi gunung...tapi,aku lupa......aku hanyalah mat jenin yang hanya suka berangan-angan x lebih dari tuh!!!!
aku lupa pasti ape yang aku harapkan hanya setakat mimpi manis yang pernah tercipta dibalik pemikiranku yang sempit neh....oh!!!naifnya akuh!!!!
mungkin rezeki aku untuk berblog setakat ini sahaja...pasti ada hikmah disebaliknya...pesanan untuk fizi zaidi aku akan follow up sampai ga ko tamat..jan risau,aku masih sponser ko lagik...papehal msg/kol aku pon boleh rite???
nanti ko bg detail pemenang kat aku ek!!!untuk kengkawan lain...aku ucapkan semoga korang terus suksess....kalau ada jodoh pasti kite berjumpa...untuk cik yumida...thanx for being my beloved fwens...heheheh...for bro ska & syamimie,cik yumidayang aku sangat sedih nak berpisah...satu hari pasti korang berjaya....cayalah!!untuk ctayue,mama,cik aiza,sis zara,syuk,akmal,aisya lieza,cik akak dan sume yang sudi berkunjung x putus membalas komen kat blog aku ribuan terima kasih...luv u guys!!!u'r awsome!!!
terima kasih kat cik jari manis yang bertungkus lumus mengedit blog neh sampai cantik......x der perkataan yang boleh aku gambarkan betapa aku gembira ade orang sudi editkan blog sedangkan sebelom neh aku agak kurang pandai edit blog neh...hanya dapat bersyukur sebab berjaya edit sendiri blog...heheheh(main hentam jer...hakhakhak)
plain83...insyAllah...kalau barang aku dah cukup aku akan daftar kat daviant art yek...mekasih sebab bagik aku idea tuh sis!!!awsome sangat!!!!!cik mimie sok kawen jan lupe jempot aku tau...insyAllah aku akan cube hadir kalau diizinkanNya....semoga korang sume murah rezeki hendaknya...panjang pulak aku bebel neh...jan risau pengunduran aku neh x der kene mengena pon ngan sesape...atas keputusan yang dah aku fikirkan semasak-masaknya...heheheeh...
untuk sesape yang sudi msg aku leh lah tel no aku....0176825235...semoga kite masih boleh berhubung lagik...heheheeh.....salam sayang dari pheonix...adios!!!!

59 ulasan:

  1. Aik??? xleh jadi ni..tiba2 je?? awat bro?? kalau boleh nk tahu jugak kenapa...kitaorang dalam dunia blog ni dah aggap semua kawan..saling support satu sama lain..ape pun utk bro, semoga berjaya dunia dan akhirat...ada masalah bgthu je sini..inshaa'Allah kitorang bantu...

    BalasPadam
  2. thanx ya!!!!x pelah aku x nak aku terbawa-bawa perasaan aku yang down dalam entry .....papepon thanx ya!!!u'r nice person...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pendam pn xelok bro..kalau share mgkin rsa lebih tenang..lgpn rmai orang boleh bntu bg pndapat masing2 nnti..inshaa'Allah..

      Padam
    2. setuju dengan pendapat s.k.a.. sometimes kita perlukan kawan2 untuk share problm tu. if mslh tu boleh di kongsi, kongsi la dengan kawan2.. jgn dipendam..

      Padam
  3. salam Jumaat.lah awat lagu ni.alah tak bestlah.settle apa patut,nanti dah ok jangan lupa update blog ye.semoga segala urusan dipermudahkan Allah :)

    BalasPadam
  4. heheehe...x per..ok je kot!!!cume doakan semoga aku dapat tuntut hak aku jer daripada dianaiya terus oleh datuk 's'...yang kaya tetap kaya!!!yang miskin tetap teraniaya...adat dunia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. adik apa khabar? harap sihat selalu.. rindu nak baca entri baru.. selamat hari raya aidiladha.. :D

      Padam
  5. adat dunia sekarang...singgah isi tabung nuff anda.

    BalasPadam
  6. hye.. salam kenal jgk.. maaf lambat jalan2.. :)

    BalasPadam
  7. semoga anda terus berbelog..chaoiyok...

    BalasPadam
  8. ade masalah jgn pendam bro..nnti mkn dalam sktnye..let share with a somebody tht u a trust bro ;)
    kasik release sikit

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum. ehh kenapa? janganlah cepat putus asa. sheila harap awak teruskan berblogging oke

    BalasPadam
  10. ala adik nak dik mana...kemain je ayat tu...
    tak best kalau tak de geng....huhuhu...
    blog dah santek...tak kan nak down pula dik...huhuhu...
    tumpang sedih juga :(

    BalasPadam
  11. teruskan berblogging yer dik...
    walaupon akak jarang2 masuk sini, tapi adik rajin jgak dtg blog akak, terharuuu taw...
    jgn risau, kalau ada masa terluang, mesti akak jenguk blog adik punya...promiseee!!!///hehe

    BalasPadam
  12. alahaii , tersentuhnyaa baca entry ni . tapi memang betul , kawan-2 blogger ni banyak menguatkan semangat kita . taim deeya sedih , ramai kawan02 blogger bagi nasihat membina . sayang dorang sesangat :'D

    BalasPadam
  13. eh nape ni... ko ni wat aku sedih lak..ko dh taknak berblog ke??jgn lah merajuk gitu.. syg weh..ko dh ramai follower dan dh ramai suke jenguk blog ko.. uwaa sedihlah cmni..ehh aku simpan tau number ko tu? betul tak number tu?? nt aku mesej..

    BalasPadam
  14. oh kenapa ni pheonix?
    meh luahkan bersama kami
    mungkin blh bantu meringankan sedikit perasaan yg terpendam tu
    laa...nanti rindu la nanti kat pheonix
    blog dah cantik, dah berseri2....

    BalasPadam
  15. Aik..kenapa nie..sedih juga baca entri nie..kenapa tiba-tiba jadi macam nie...insyaAllah, semua masalah boleh diselesaikan...be strong ok?

    BalasPadam
  16. ai bro pheonix. nape lak ni ? macam ada masalah je ??

    BalasPadam
  17. eh.. kenapa ni? alaa.... tak best lah cam ni, mama hilang sekejap pheonix dah nak hilang terus ker?... sabar pheonix ek,... mama dan kawan-kawan ada kan... just cerita je problem.. dengan mama tak perlu protokol sangat, kita sebaya.. :)

    BalasPadam
  18. erkkk? baru nak beramah mesra dah nak berundur? nape ni? 2-3 hari lepas ida terkejut dengan tajuk entri mama...tapi alhamdulillah bila baca rupanya sementara saja... dan hari ni satu lagi kejutan... dah la mata berpinau baca tulisan kaler ijau tu... ishh...ishhh rasa nak gugur jantung ni ;)

    BalasPadam
  19. Pheonix, Mat Jenin tidak salah kerana angan-angannya. Yang silapnya adalah bila dia melepaskan pegangannya pada pokok kelapa , lalu membuatkan dia jatuh dan mati. Bagi saya, beranganlah ' kamu bisa mencapai bintang, kalau tak mampu kau capai, tangan mu mengapai awan pun jadilah.'
    Teruskan berwacana Pheonix :-)

    BalasPadam
  20. Oihh??? apa ni apa ni apa niieee??? what did i miss? lorrr jangan ler stop blogging trosss, boring ler kalo ko tak mai jenguk blog aku dik oitt!! alaa... stay strong lil' bro, ujian n dugaan tu mmg adat kehidupan dah... jangan mengalah sama si dato 's' ka 't' ka 'u' ka 'v' ka ato 'z' skalipon!! huhuu, hrmmmm kalo nak take a break jap tu ok la, rehat2 dulu, cool down dulu... pastu dah free2 n tenang skit, jenguk2 la blog ko ni balik yek, chill dik, chill ^^

    BalasPadam
  21. lol bro..x best la cm nie..pasal pesanan tu..ok je..cuma x best la ko x tulis blog dh..jgn terus tinggal blog nie..update jarang dh ok..asal ada bhan bacaan utk kami semua sudh memadai utk menjalinkan ikatan blogger sesama kita..pasal no hp tu aq dh ada..thn utk semua yang pernah ko bagi kat aku...tuk segmen yang still berlansung tu..semoga suksus dalam pilihan hidup bro..kita kawan walaupun 'maya'..

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju dengan awak , nanti kami rindu ...

      Padam
  22. asal ayat sedih sgt nie?? nk pergi mana pulak tu. kami para blogger tetap ikhlas dan bg sokongan :)

    BalasPadam
  23. Kenapalah dengan pheonix ni? Ada masalah ya. Selesaikan dahulu. Kalau ada masa dan rindu nak berbloging, boleh buat entri baru. Kami semua pasti akan menerjahnya nanti.

    Ingatlah, tiada masalah yang tidak dapat diselesaikan. Orang yang berjaya, ialah orang yang mampu mencari jalan penyelesaian.

    BalasPadam
  24. kenapa ayat macam sedih je? share la dengan kami semua jika ada apa-apa masalah.. tak meriah la kalau phoenix takde.. teruskanlah menulis blog ni.. insya-Allah akak akan selalu support..

    BalasPadam
  25. kmi semua akan sokong pheonixlah..selagi kmi berada di arena blogger..hehehe..kak zara iklas berkawan ngn pheonix walaupun di alam maya..teringin nak jmpak2 semua blogger2 klu ada rezkila kn..bleh kacau2 hehehe..kami semua cayang pheonix gak..hehehe..

    BalasPadam
  26. singgah siang

    isi tabung white


    http://www.noormalashahar.com

    BalasPadam
  27. betul sgt2..xdpt dinafikan komen2 dr blogger ni dpt mbuatkan hari2 kita ceria :)

    BalasPadam
  28. betul tu... smgat n komen dri blogger lain mbuatkan kita rjin nak update blog... :') smga terus bjyaaaa n diredhaiNya ... trma ksh atas smua hadiah ye..

    BalasPadam
  29. assalamualaikum..
    alahai. sedih pula kita baca apa yang awk tulis ni. even tak kenal face to face, tapi rasa macam dah akrab je kan. if ada masalah, ambik la sama untuk selesaikan. jgn la bnti terus dari dunia blogging ni ye.
    ada masa, tegur2 la nanti supaya silaturrahim tu tak putus.

    insyaAllah, baju pemberian awk tu sebagai kenangan buat kita. insyaAllah, nanti kita poskan kad jemputan kawin kita eh. ada rezeki kita berjumpa nanti.. insyaAllah..

    sedih tau bila awk xnak berblog dah. kita suka baca blog awk ni. sebab mcm2 idea dalam penulisan. so jgn la stop terus ye. :')

    BalasPadam
  30. tak ada slhnya..kita kan berkwn...kuatkan semangat okay ^_^
    jgn mudah mengalah..

    BalasPadam
  31. kenapa sampai di sini saje?? akak masuk jer terus nak stop blogging?? sedihnya..

    BalasPadam
  32. Aww, baru saja nak berkenalan.

    BalasPadam
  33. nape nak stop? huk3. walau di alam maya, blogger da best!

    BalasPadam
  34. sriusly nak nanges! kawan selamanya!jangan tinggal terus k

    BalasPadam
  35. dik!! ko pecer skang nih? jgn tensen2 sgt, meh join Contest GA Isi Buih Kata Komik aku, deadline 12 Oct 2013, meh cepat!! XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. weee tengkiuuu atas offer utk menjadi co-sponsor contest sis ni!!! dah mention kat entry contest tadi, thanks again!! alhamdulillah~ smoga ko sentiasa sehat n dimurahkan rezeki dik!!! ( ^w^ )

      Padam
  36. Alaaa.. dah stop dah ker?.. baru jer datang singgah nak jenguk dari blog Plain83.. huhuhuhu

    BalasPadam
  37. namaku di mana???
    haha!!!
    xkomen2 tetiba nak ada nama kan??ai over

    BalasPadam
  38. hm , phoenix , nape nih ?? dah larr CP tgh sedih2 , phenix benti blogging lak ?? hm ... CP dah lame tak singgah sini , alih2 dapat berita gini lak ...

    BalasPadam
  39. singgah sambil letak duit tabung.. ^_^

    BalasPadam
  40. singgah jap.. isi tabung.. hee.. salam kenal..

    BalasPadam
  41. pheonix dtg kat blog yumida....rindu kat pheonixxxxxxx
    header baru la..pewit!
    dtg bawak kucing jln2 sini....rindu sm pheonix!

    BalasPadam
  42. yumida dtg lg pheonix..lalalala
    yumida isi tabung Nuffnang sini - ford, nestle & digi - selamat menabung :)

    BalasPadam
  43. Singgah sini...Jemput join..http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    BalasPadam
  44. yuhuuu~ hahah ^^

    p/s: saja mai jalan2 tampaq iklan kat sini sedas dua XD

    BalasPadam
  45. hurm, npe nk stop dri dunia blogging..
    teruskan la berblogger..
    sebab entry awk best tau..
    walaupun saye bukan jeis yg rajin nk post komen, tapi sye slah sorang follower yg slalu bace entry awk..
    so, what if awak fikirkan semula untuk stop berblogger tu.. =)

    BalasPadam
  46. as salam pheonix..rinduuuuu kat pheonix
    selamat thn baru
    moga thn 2014 ni membawa byk rezeki buat pheonix, moga dipermudahkan urusan, and happy2 selalu
    isi tabung pheonix sini

    BalasPadam
  47. sis mai klik klik apa yg patut kat sini hehehe~ ;3
    blogwalking sambil menunggu entry baru~

    BalasPadam
  48. Singgah sini, pada entry yang sama berharap Phoenix bakal aktif semula :)

    BalasPadam

2,3 kucing siam,
maner nak same si kucing parsi,
lantak korang lah nak komen ke x nak....

jom tengok!!!

jom singgah yang lain....