Pengikut

Isnin, 9 September 2013

follower yang bertuah!!!!

salam satu malaysia!!!
wah!!!tetibe lak buat entry pasal follower pulak!!!yer lah aku kan jarang gila buat entry pasal follower aku yang sebelom neh hanya berape kerat jer....heheheheh...aku taklah jangka yang aku punye blog akan cecah angka 5xx...dulu takat 2,3 orang jer...aku rase mustahil orang nak datang jenguk blog aku....mule-mule eksited walaupon tak ada orang datang baca pon hentam buat entry walaupon tak ade orang nak komen pon!!!!hakhakhak!!!!
alhamdulillah....
*gambar kucing kat atas untuk gambarkan mamat A*
mamat A:BRO!!!!!aku 'gian' lah!!!!
mamat B:ish!!KO BIAR BETOL!!!!
mamat A:tolonglah.....aku tak bleh nak stop neh!!!!
sakit tulang belakang aku tak boleh ilang.....pleassss....
mamat B:uishh!!!ko 'gian' ape sampai sakit tulang belakang bagai???
mamat A:aku gian nak berblog,berfb dan seakatan dengannya...lalalala.....
mamat B:pfttt#
wakakakakaka!!!!!jangan marah!!!gurau jer...kihkihkih!!!
dikesempatan neh aku nak umumkan follower bertuah aku yang ke 505....ialah...jeng!!!jeng!!!jeng!!!
anda akan menerima topap maxis/celcom/digi rm10....
sile tuntut kat email saya....pheonix_charlotte@yahoo.com
thanx sebab sudi follower saya yang ke-505....memang niat asal nak bagi kalau dah cecah angka 5...tapi,yang suprisenye bukan angka genap...hehehehehe....
entry cik norwahidah othman ialah ohh DIY!!
yang menarik pasal entry neh ade bahan kegemaran aku recycle things.....heheheheehe...apepon terbaeeekkk!!!singgah jom kat blog beliau!!!!!ngeee....
okeh!!!!habis satu bab.....akuh nak bukak bab lain pulak.....
aku dapat cpuv kali yang ke-2....syukur....hehehehe..
iklan ape kali neh ek???
wah!!!iklan kereta lah pulak!!!!!
thanx kat mr.nuffnang yek....makin eksited lah gamaknya...hehehehe...semoga dapatlah aku menabung ngan iklan-iklan yang mr.nuffnang dah bagik neh...aminnnn!!!
dan semoga korang pon akan rase pengalaman dapat iklan cpuv jugak yea...jangan putus asa tau!!!!!!heheheh...
kepada sesape yang terjah blog aku tinggalkan jejak ek...nanti aku terjah slow-slow sebab aku agak kesuntukan mase nak berblog sekarang....terima kasih sebab sudi berkunjung kat blog haku!!!!heheheh.....
oklah sampai sineh jer entry kali neh...adios!!!!

56 ulasan:

  1. Tahniah...hehe,kalau tahu nak jadi follower yang ke 505..hehehh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @norniwanie nasarudin:
      heheheh...hari neh rezeki cik norwahidah...sok-sok plak mungkin rezeki cik wanie plak...sape tau!!!heheheh...

      Padam
  2. ingatkan cik akak tadi...rupanya muka cik akak tak melekat kat situ...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. @nao mei:
      sok-sok kan masih ade!!!!mane tau satu ari melkat jugak...hehehe...

      Padam
  3. wah....untunglah da cecah 500 org.. semoga follower semakin berkembang biak dengan lebih ramai lagi... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @kechek buzz:
      membiak!!!hakhakhak....time kaceh...hehehehehe...

      Padam
  4. ; hahhh. aku ke. tersipu sipu malu aku.
    hahahahaha.rezeki.
    terima kasihhh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @norwahidah othman:
      a'ah..awaklah orangnye...nanti email kat sy awk pakai topap ape ek!!same-same...sory...hadiah topap jer...ngee...

      Padam
  5. Balasan
    1. @dhia dirham:
      hehehehe...thanx ya singgah kat sineh lagik...ge lah terjah blog norwahidah...heheheh..thanx again yek!!!

      Padam
  6. he3..masuk2 sini terus nmpak iklan 2 =) ambe klik2 yup..tahniah bt follower yg bertuah 2..kalau thu dr awl, ambe bt blog lain n follow sini keh3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @s.k.a:
      thanx ya!!!hakhakhak...pastuh ko nak boh name s.k.o memang kantoilah!!!!wakakaka...papepon terbaekkk!!!

      Padam
  7. seronokkan, perasaannya sama dengan mama bila follower jejak 500.. bab nuffnang tu, wah.... lebih banyak income dari mama... nanti kita klik sesama ye.. hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. @norhasniza khalid:
      btol...btol...btol...memang eksited...tapi yang lagik aksited kehadiran mama dan kawan-kawan lain yang x jemu berkunjung kat sineh.....heheheheh...smoga kite same-same dapat income!!hehehehe.....

      Padam
  8. selamat berjaya.....selamat menabung...selamat klik untuk kawan-kawan..berkongsi rezeki.

    BalasPadam
    Balasan
    1. @muhammad khairuddin lim:
      thanx ya !!!!heheheeh...nanti terjah sane pilak!!!hehehe...

      Padam
  9. tahniah bro..aq pun malam je dapat on9 sekarang..pagi nie curi2 on9 je..hehehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @fizi zaidi:
      thanx ya!!!!samelh aku skunk neh...curik-curik mase gak.....x per janji ade lah jugak...dari x der...hehehhe...ko pon kejap lagik cecah lah tuh!!huhuhuh!!!

      Padam
  10. Tahniah c pemenang..syukurla folower dah cecah angka 500

    BalasPadam
    Balasan
    1. @thanx ya!!!!syukur gak....x sangka jugaklah...heheheh..thanx singgah kat sineh yek!!!hehehhe....

      Padam
  11. waaaa, bestnya follower bertuah tu.. :)

    ehhh, dapat cpuv lagi??? bestnyaaa.. :) tak tido malam ngadap blog aje la ye..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. @syamimie:
      haahahaaha!!!!jadik kelawar lak memalam...heheheh..thanx ya!!!hehehehe....

      Padam
  12. wah dapat top up best2.. tahniah yer dapat cpuv ngeh22

    BalasPadam
    Balasan
    1. @lieya von jay:
      heheheeh...thanx ya!!!!baru lagik dapat mende neh...heheeheh...

      Padam
  13. wah tahniah,ye.pejam celik pejam celik makin bertambah followers.best,kan.happy blogging tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. @aleasara:
      tuh lah rase cam x caya jer...heheheeh...thanx ya!!!

      Padam
  14. tahniah.. makin bertmbaah follower.. nt tambah2 lg tu.. tahniah jgk sbb dpt cpuv lg.. semoga semakin murah rezki ko erk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. @ctayue:
      thanx ya!!!!insyaAllah....amin...heheheeh.....

      Padam
  15. Untung Norwahidah dpt jd folloer bertuah! Tahniah buat beliau.. Tahniah jugak buat phoenix dpt CPUV kedua! ^^,
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
    Balasan
    1. @rosmiza ali:
      heheeheh...dah rezeki beliau...thanx ya!!!heheheh...

      Padam
  16. Tahniah..tahniah...uniklah no 505 tu hehehe... Ingatkan Ida tadi hahaha... Tahniah juga sbb ramai rakan blogger yang dpt CPUV...Ida tumpang gembira jer.

    BalasPadam
    Balasan
    1. @ida syuhada:
      a'ah memang unik sangat no505...macam citer kem 505 pulak!!hakhakhak...thanx ya!!nanti stu ari pon sis rase gak...heheheeh...

      Padam
  17. wah.. tahniah kepada follower 505.. tahniah juga sebab dapat CPUV baru.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. @mizz aiza:
      thanx ya sis!!!!ngee...nak menabung lagik kot blog mizz aiza!!!heheehh...

      Padam
  18. wow.. tahniah buat beliau...

    BalasPadam
    Balasan
    1. @pha is:
      heheheeh...thanx ya singgah lagik!!heheh...

      Padam
  19. wahhhh bestnya jd follower bertuah heee

    BalasPadam
  20. wah tahniah pheonix..cantik angka tu
    cpuv sedang running..moga angkanya meningkat ganda
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  21. mantap la bro dpt cpuv..hebat !!

    BalasPadam
  22. Tudiernnn hahaa tahniah! ribo ribo tania~ XD

    BalasPadam
  23. What's up, always i used to check webpage posts here early in the
    break of day, as i enjoy to gain knowledge of more and more.


    my web-site referencer un site web

    BalasPadam
  24. tahniah bro...makin maju kau dalam dunia blogging ni..syukur alhamdulillah..chaiyookk lagi bro! hok! heee =3

    BalasPadam
  25. aik dah berubah wajah blog ni hehe

    BalasPadam
  26. Tahniah yek..Nanti mesti makin masyukkkk CPUV tu.. Bertuahnya follower tu

    BalasPadam
  27. brrtuah follower tu...mesti dia tak sangka dan teruja sangatkan...

    BalasPadam
  28. wah bro pheonix , aku tak perasan follower kau. hehe. entri kau yang aku tau semua masuk akal . hehe :D thumb up !

    BalasPadam
  29. tahniah follower n komen pun banyk..smga terus bjyaaaa!! ehhehe

    BalasPadam
  30. wahh.. cepat dpt follower. tahniah dpt nuff
    xprnah dpt lg kot.

    BalasPadam

2,3 kucing siam,
maner nak same si kucing parsi,
lantak korang lah nak komen ke x nak....

jom tengok!!!

jom singgah yang lain....